'Nominacija za Porin je dobar znak jer je struka prepoznala naš rad'

Auguste su bend koji čine Ivana Lulić i Gordana Marković. Cure su prošle godine izdale debitantski album, a na ovogodišnjem Porinu nominirane su u kategoriji najbolji novi izvođač.
Puno nam znači to što smo nominirane. Sretne smo što se to sve odvija nekim prirodnim tijekom, odabrale smo ovaj malo teži put gdje uspjeh ne dolazi preko noći, tako da je ova nominacija za Porin dobar znak da smo prepoznate i od strane struke i da je ovo što radimo dobro i kvalitetno - kaže Gordana. Auguste će isto tako nastupiti na finalnoj svečanoj dodjeli glazbene nagrade Porin, 17. ožujka u Športskom centru Gripe.
- Sve ono što poželimo, nekako se kroz godinu dana i ostvarilo. Prošle godine smo razgovarale o tome kako bi bilo sjajno nastupiti negdje uz big band, a dogodilo se nešto još bolje - na Porinu ćemo izvoditi našu pjesmu uz pratnju orkestra. Ako pridodamo tome činjenicu da ćemo pozornicu dijeliti s nekim imenima koje slušamo otkad smo prvi put uzele mikrofon u ruke kao klinke, pa mislim da će se cijela ta večer pretvoriti u pravu eksploziju sreće - zaključila je Ivana.