Završio je prvi krug glasovanja za 24. Porin, proglašenje nominacija bit će 16. veljače

U proteklih tjedna dana Porinovi glasači birali su svoje favorite u 33 kategorije. Glasovi su se zaprimali do 7. veljače u ponoć i sinoć je službeno završio prvi krug odabira najboljih za hrvatsku glazbenu nagradu.

Nakon prebrojavanja on-line glasova i onih pristiglih poštom objavit će se nominirani glazbenici i djela nakon čega će se pristupiti drugom krugu glasovanja. Dobitnici prestižne statue u svakoj kategoriji proglasit će se na finalnoj dodjeli 17. ožujka u splitskoj Spaladium Areni. Biračko tijelo je u prvom krugu u 31 kategoriji odabralo po troje prijavljenih izvođača i skladbi, dok su u preostale dvije, za Pjesmu godine i Album godine, kao i prethodnih godina, birali njih petero.

Najbolja glazbena ostvarenja u 2016. godini objavit će se na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija kada će se znati tko je među 1724 prijave ušao u završni krug glazbene nagrade. 
Proglašenje nominacija za 24. izdanje Porina održat će se u četvrtak, 16. veljače s početkom u 18:00 sati u prostorijama Matis Apsolut Lounge na adresi Trg Stjepana Radića 3.

 

Sve informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: www.porin.org
Facebook: facebook.com/PorinHR
Twitter: twitter.com/porinhr
Instagram: instagram.com/porinhr
YouTube: youtube.com/user/porinhr/videos